ALLE MEDLEMMER 

Hermed Danske Prydplanters medlemsbrev for maj 2010, der har følgende indhold: 

NYT FRA DANSKE PRYDPLANTERS BESTYRELSE (klik her)
Danske Prydplanters bestyrelses afholdt bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. maj 2010. Læs resultaterne af mødet 

STATISTIK FRA DANSK GARTNERI PÅ POTTEPLANTER (klik her)
Prisstatistikken for april måned fra Danmarks Statistik (tidligere FødevareØkonomisk institut) viste et indeks på 105 på potteplanter, d.v.s. 5% højere end for april 2009. Rosa hyb. i 10 og 12 cm toppede listen med indeks 123. Se resten af listen med udvalgte kulturer. Indeks år-til-dato er nu på indeks 103 

APRIL INDEKS DK VS NL (Klik her)
I april gik Danmark ud med en omsætningstilbagegang på 8,8% i april 2010 i forhold til samme måned sidste år, mens Holland gik 5,1% tilbage i samme periode. Se fordelingen på de respektive markeder i vedhæftede. 

MARTS INDEKS DK VS NL (Klik her)
Danmark gik ud med en omsætningsfremgang på 6,9% i marts 2010 i forhold til samme måned sidste år, mens Holland oplevede en omsætningsstigning på 16,1% i samme periode. Se fordelingen på de respektive markeder i vedhæftede. 

FLORADANIA AWARD 2011 (klik her)
For at opnå øget interesse for de mange spændende nyheder fra de danske gartnerier, er det besluttet at søsætte projektet tidligere i år. Bl.a. vil handelspladserne i fremtiden bliver benyttet til eksponering af nyhederne. 

REMINDER GÅ-HJEM-MØDE “CHIP IT” (klik her)
For god ordens skyld erindres om Gå-hjem-møde den 9. juni kl. 17:15 – 18:45 på Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. 

FFP (klik her)
Gartenbaubetrieb Kaiser, er som det første tyske gartneri blevet FFP-certificeret. Gartneriet producerer pynteagurker og Callibrachoa. FFP er en vigtig del af gartneriets idégrundlag med henblik på fremtidig udvikling. 

DANSK PLANTESKOLEEJERFORENING (klik her)
afholder Plantefagmesse onsdag den 11. august 2010 i Langesø.