Nyhedsbrev juli 2017: IPM Essen 2018 – Status Hal #14

Floradania Marketing har nu fået lagt planen for Hal #14 på IPM Essen 2018. Med deadline for tilmeldinger i sidste uge har Floradania Marketing fået skabt en alternativ, men spændende fællesstand, hvor producenter og salgsselskaber står side om side.

Setuppet er lavet med udgangspunkt i de samme virkemidler, som anvendt i den tidligere Hal #5, hvor gennemsigtighed og fællesskabet er i fokus. Desuden har den begrænsede plads betydet, at alle har måttet nedjustere deres arealbehov. Floradania Marketing og Udstillingsudvalget er glade for den store opbakning der har været, således der trods de vanskelige vilkår, kan skabes en yderst præsentabel dansk hal.

Den begrænsede plads har imidlertid også betydet, at alle de udstillere, der tidligere har udstillet i Hal #5, men som ikke er primærmedlemmer af Flora Dania, ikke får plads i Hal #14, men må ty til arealet i Grugahalle. Floradania Marketing har tilbudt at være disse udstillere behjælpelige med at koordinere deres stande, og har anmodet arrangørerne om at reservere plads i Grugahalle til foreløbigt 8 udstillere, herunder granproducenterne.

Halplanen for Hal #14 vil være tilgængelig fra uge 28 på: http://floradania.dk/da/nyheder/aktuelt/nyhed/art/ipm-essen-2018/

 

Comments are closed.