Branchens største messe, hvor antallet af danske udstillere er vokset stødt både i Hal 5 og på fællesstanden gennem de sidste to år, bliver i 2018 holdt under anderledes vilkår. Dette skyldes, at Messe Essen, der er kommunalt ejet, ikke får genopbygget hal 5 inden afholdelsen af IPM Essen 2018, som hidtil lovet.

Floradania Marketing har derfor været i gang med at undersøge mulighederne for alternative udstillingssetup for den danske branche. Der er således i indeværende uge blevet udsendt en forhåndstilkendegivelse til alle potentielle udstillere, hvor man er blevet bedt om at melde tilbage på, hvilken mulighed man ser mest anvendelig eller ønskelig  i 2018. Efter fristen d. 09. juni vil Floradania Marketing sammen med Udstillingsudvalget lave en plan for setup’et.

Den uønskede situation har fået mange til at værdsætte den hidtidige placering, som vi har haft i Hal 5. Denne centrale placering har IPM Essen-ledelsen lovet os, at vi vil få igen efter IPM Essen 2018.

Vi håber derfor på alle medlemmers forståelse for situationen i forbindelse med IPM Essen 2018 og håber, at alle vil bakke op om, at vi får en god udstilling.